Skip to main content

Verkstadsgruppen

Om Verkstads­gruppen

Lär känna Verkstadsgruppen & vårt engagemang för kvalitet. Upptäck vår historia & varför vi är din förstahandsval för Bilservice & Bilreparationer.

Välkommen till Verkstadsgruppen

Verkstadsgruppen är ett nätverk av fyra framstående bilverkstäder som strävar efter att erbjuda förstklassig service och expertis till alla våra kunder. Med en gemensam passion för bilar och en stark känsla för kvalitet och kundnöjdhet, är vi stolta över att kunna erbjuda en bred palett av tjänster som täcker alla dina bilbehov. Våra verkstäder inkluderar:

  • Nelins Däck
  • Däckpunkten
  • MK Bil & Motor
  • Elektro Mekano AB

Vi erbjuder

Hos Verkstadsgruppen är vi dedikerade till att möta och överträffa dina förväntningar med följande tjänster:

  • Däckservice: Från däckbyte och balansering till däckförvaring och försäljning av högkvalitativa däck.
  • Bilverkstad: Regelbunden service, oljebyten, bromsservice, och kontroll av alla viktiga komponenter för att säkerställa att din bil alltid är i toppskick.
  • Fälgar och reservdelar: Försäljning och montering av fälgar samt ett brett utbud av reservdelar
icon-2

Bilverkstad

Vår bilverkstad utmärker sig genom expertis, effektivitet och omtanke – där varje reparation och service återspeglar vår passion för överlägsen kundnöjdhet och bilens långsiktiga prestanda.

icon-4

Däckverkstad

Vår däckverkstad sticker ut med toppmoderna lösningar och branschledande expertis. För en sömlös och säker körupplevelse, välj oss – din partner för däckservice av högsta kvalitet.

icon-5

Hjulinställning

Optimal prestanda från hjul till styrning. Vår hjulinställningsservice balanserar precision och säkerhet för en smidig körupplevelse. Välj oss för perfekt hjuljustering och en väg mot överlägsen körkontroll.

icon-3

Garantier

Vår garanti är din trygghet. Vi står bakom varje reparation och service med en täckande garanti, vilket ger dig lugn och förtroende. Välj oss för bekymmersfri fordonsvård med långvarig försäkran.

Verkstadsgruppen

Våra varumärken

Urval av märken som vi jobbar med.

Våra varumärken

En del av Verkstadsgruppen

Verkstäder

Boka tid

Vi strävar alltid efter korta väntetider.