Skip to main content

Bilreparation Uppsala och Knivsta

Bilreparation

Behöver din bil reparation? Boka din Bilreparation i Uppsala eller Knivsta idag och låt oss på Verkstadsgruppen återställa din bil med expertis och snabb service.

Bilreparation Uppsala och Knivsta

Våra verkstäder utför alla typer av reparationer. Vi finns här för er att för att hjälpa er när det uppstår bekymmer med bilen som ni inte kan eller har möjlighet att göra själva.

Välj verkstad högst upp på sidan och boka tid via formuläret eller ring den verkstad du vill boka tid hos , så hjälper vi er!

Detta ingår med bilreparation

Vi använder oss utav reservdelar som är likvärdiga med orginaldelar till just er bil & du har alltid 3 års funktionsgaranti på våra reservdelar vilket är en stor trygghet för dig som kund.

  • Ett fackmannamässigt utfört arbete
  • 3 års funktionsgaranti på alla reservdelar
  • Alltid delar av bra kvalitet för både er och vår säkerhet

Verkstadsgruppen

Våra varumärken

Urval av märken som vi jobbar med.

icon-2

Bilverkstad

Vår bilverkstad utmärker sig genom expertis, effektivitet och omtanke – där varje reparation och service återspeglar vår passion för överlägsen kundnöjdhet och bilens långsiktiga prestanda.

icon-4

Däckverkstad

Vår däckverkstad sticker ut med toppmoderna lösningar och branschledande expertis. För en sömlös och säker körupplevelse, välj oss – din partner för däckservice av högsta kvalitet.

icon-5

Hjulinställning

Optimal prestanda från hjul till styrning. Vår hjulinställningsservice balanserar precision och säkerhet för en smidig körupplevelse. Välj oss för perfekt hjuljustering och en väg mot överlägsen körkontroll.

icon-3

Garantier

Vår garanti är din trygghet. Vi står bakom varje reparation och service med en täckande garanti, vilket ger dig lugn och förtroende. Välj oss för bekymmersfri fordonsvård med långvarig försäkran.

Våra varumärken

En del av Verkstadsgruppen

Verkstäder

Boka tid

Vi strävar alltid efter korta väntetider.