Skip to main content

Bilverkstad Uppsala

Bilverkstad

Behöver din bil en kontroll? Boka tid hos din Bilverkstad i Uppsala idag och låt oss på Verkstadsgruppen behandla din bil med expertis och snabb service.

Verkstadsgruppen

Bilverkstad i Uppsala & Knivsta

Upptäck pålitlig bilservice i Uppsala & Knivsta. Vår bilverkstad erbjuder expertis och omtanke för din bil, med fokus på kvalitet och kundnöjdhet. Lita på oss för en problemfri fordonsvård och en smidig körupplevelse i Uppsala och Knivsta.

Reservdelar

Kvalitativa reservdelar för din trygghet. Vår breda utbud av reservdelar säkerställer att din bil får det bästa underhållet. Oavsett märke eller modell, erbjuder vi högpresterande delar för att hålla din bil i toppskick. Satsa på pålitlighet och prestanda – välj våra reservdelar för en smidigare körupplevelse.

Verkstadsgruppen

Våra varumärken

Urval av märken som vi jobbar med.

icon-2

Bilverkstad

Vår bilverkstad utmärker sig genom expertis, effektivitet och omtanke – där varje reparation och service återspeglar vår passion för överlägsen kundnöjdhet och bilens långsiktiga prestanda.

icon-4

Däckverkstad

Vår däckverkstad sticker ut med toppmoderna lösningar och branschledande expertis. För en sömlös och säker körupplevelse, välj oss – din partner för däckservice av högsta kvalitet.

icon-5

Hjulinställning

Optimal prestanda från hjul till styrning. Vår hjulinställningsservice balanserar precision och säkerhet för en smidig körupplevelse. Välj oss för perfekt hjuljustering och en väg mot överlägsen körkontroll.

icon-3

Garantier

Vår garanti är din trygghet. Vi står bakom varje reparation och service med en täckande garanti, vilket ger dig lugn och förtroende. Välj oss för bekymmersfri fordonsvård med långvarig försäkran.

Här finns Verkstads­gruppen

Hitta till din närmsta verkstad.

Våra varumärken

En del av Verkstadsgruppen

Verkstäder

Boka tid

Vi strävar alltid efter korta väntetider.