Skip to main content

Elektro Mekano AB

Vi är tredje ägaren i ett väletablerat företag som funnits på Timmermansgatan 13 i Svartbäcken sedan 1962. Från början var vi en specialistverkstad på el , men under åren har vi blivit en allbilsverkstad som servar och reparerar en mängd olika bilmärken.

Elektro Mekano AB

Timmermansgatan 13
753 33 Uppsala

Tel 018-245025

Öppettider
Måndag- Fredag 7:00-16:00

Lunchstängt mellan 12:00-13:00

Varför bör du välja Elektro Mekano AB?

Elektromekano säkerställer att din bil alltid är i toppskick.

Elektromekano har många års erfarenhet av många olika bilmärken. Våra mekaniker har kunskapen så du kan slappna av när du lämnar in bilen hos oss. Vi gör allt ifrån service på din bil till större reparationer.

 

Har du frågor eller funderingar , tveka inte på att kontakta oss! Vi hjälper er!

icon-2

Bilverkstad

Vår bilverkstad utmärker sig genom expertis, effektivitet och omtanke – där varje reparation och service återspeglar vår passion för överlägsen kundnöjdhet och bilens långsiktiga prestanda.

icon-4

Däckverkstad

Vår däckverkstad sticker ut med toppmoderna lösningar och branschledande expertis. För en sömlös och säker körupplevelse, välj oss – din partner för däckservice av högsta kvalitet.

icon-5

Hjulinställning

Optimal prestanda från hjul till styrning. Vår hjulinställningsservice balanserar precision och säkerhet för en smidig körupplevelse. Välj oss för perfekt hjuljustering och en väg mot överlägsen körkontroll.

icon-3

Garantier

Vår garanti är din trygghet. Vi står bakom varje reparation och service med en täckande garanti, vilket ger dig lugn och förtroende. Välj oss för bekymmersfri fordonsvård med långvarig försäkran.

Boka tid

Verkstadsgruppen

Våra varumärken

Urval av märken som vi jobbar med.

Våra varumärken

En del av Verkstadsgruppen

Verkstäder

Boka tid

Vi strävar alltid efter korta väntetider.