Skip to main content

Däckpunkten

Däckpunkten öppnade vi 2023. För att vi ska kunna på ett samlat ställe lägga all vår fokus på däck , för att du som kund ska känna att du åker säkert och kan känna dig trygg med ditt val av däckverkstad. Vi har ca 500 platser på vårat däckhotell , och lager med däck hemma om olyckan skulle vara framme så att våra kunder ska kunna vara ute på vägen igen så snabbt som möjligt.

Däckpunkten

Adilsgatan 14-16
753 33 Uppsala

Tel 018-245050

Öppettider
Måndag-Fredag 7:00-16:00

Lunchstängt mellan 12:00-13:00

Varför bör du välja Däckpunkten?

Däckbyte är ett måste varje år , något som kan vara bökigt och tidskrävande på egen hand och därför finns vi här för er. Så att ni lätt kan boka tid , via telefon eller mail och få en tid som passar just er.

Våra proffessionella däckmontörer ser över däckens mönsterdjup , ser till att lufttrycket är rätt , ser till att bultarna sitter säkert och allt detta medan du tar en kaffe i vår nya kundmottagning.

Rätt däck för rätt säsong kan vara avgörande , och det viktigaste för oss är att du åker säkert, skulle därför dina däck vara dåliga kan vi erbjuda däck vi har i lager eller beställa om ni har egna önskemål.

När ni lämnar våran verkstad , ska ni göra det med känslan av att ni gör det säkert.

icon-2

Bilverkstad

Vår bilverkstad utmärker sig genom expertis, effektivitet och omtanke – där varje reparation och service återspeglar vår passion för överlägsen kundnöjdhet och bilens långsiktiga prestanda.

icon-4

Däckverkstad

Vår däckverkstad sticker ut med toppmoderna lösningar och branschledande expertis. För en sömlös och säker körupplevelse, välj oss – din partner för däckservice av högsta kvalitet.

icon-5

Hjulinställning

Optimal prestanda från hjul till styrning. Vår hjulinställningsservice balanserar precision och säkerhet för en smidig körupplevelse. Välj oss för perfekt hjuljustering och en väg mot överlägsen körkontroll.

icon-3

Garantier

Vår garanti är din trygghet. Vi står bakom varje reparation och service med en täckande garanti, vilket ger dig lugn och förtroende. Välj oss för bekymmersfri fordonsvård med långvarig försäkran.

Verkstadsgruppen

Våra varumärken

Urval av märken som vi jobbar med.

Våra varumärken

En del av Verkstadsgruppen

Verkstäder

Boka tid

Vi strävar alltid efter korta väntetider.