Skip to main content

AC-service Uppsala

AC-service & kontroll

Vi erbjuder AC-service för att säkerställa att du har en behaglig resa. Boka din tid idag och låt oss optimera din luftkonditionering för varje körning.

AC-service Uppsala

För att din AC ska ha optimal funktion så behöver den tas om hand om. Att man kontinuerligt servar även den precis som motorn kan förlänga livslängden och till och med minska både onödiga kostnader och reparationer i framtiden.

Detta ingår med AC-service

Vid en AC-service börjar vi med en provtryckning av systemet , upptäcks inget läckage och systemet är tätt fyller vi på den mängd gas som saknas. Skulle vi däremot se att det läcker eller att något är trasigt , så slutförs inte servicen och du som kund får istället en offert som du får ta ställning till.

  • Funktionstest inför service för att kunna säkerhetsställa vid behov
  • Tömning av klimatanläggning
  • Undersökning av anslutningar, samlingspunkter, slangar, rör och ledningar för att upptäcka eventuella skador.
  • Täthetskontroll genom att sätta systemet under tryck.
  • Påfyllning av befintligt kylmedel, spårmedel och olja.

Verkstadsgruppen

Våra varumärken

Urval av märken som vi jobbar med.

icon-2

Bilverkstad

Vår bilverkstad utmärker sig genom expertis, effektivitet och omtanke – där varje reparation och service återspeglar vår passion för överlägsen kundnöjdhet och bilens långsiktiga prestanda.

icon-4

Däckverkstad

Vår däckverkstad sticker ut med toppmoderna lösningar och branschledande expertis. För en sömlös och säker körupplevelse, välj oss – din partner för däckservice av högsta kvalitet.

icon-5

Hjulinställning

Optimal prestanda från hjul till styrning. Vår hjulinställningsservice balanserar precision och säkerhet för en smidig körupplevelse. Välj oss för perfekt hjuljustering och en väg mot överlägsen körkontroll.

icon-3

Garantier

Vår garanti är din trygghet. Vi står bakom varje reparation och service med en täckande garanti, vilket ger dig lugn och förtroende. Välj oss för bekymmersfri fordonsvård med långvarig försäkran.

Våra varumärken

En del av Verkstadsgruppen

Verkstäder

Boka tid

Vi strävar alltid efter korta väntetider.