Skip to main content

Bilservice Uppsala och Knivsta

Bilservice

Är din bil i behov av service? Boka din Bilservice i Uppsala eller Knivsta idag och låt oss på Verkstadsgruppen serva din bil med expertis och snabb service.

Bilservice Uppsala och Knivsta

Vill du hålla uppe andrahandsvärdet och förebygga höga reparationskostnader? Då rekommenderar vi regelbunden service för er bil! För att förlänga livslängden på er bil är det viktigt att olja och filter byts enligt tillverkarens rekommendationer , samt genomgång av slitagedelar för att se över om det finns något som behöver bytas.

Välj verkstad högst upp på sidan och boka tid via formuläret eller ring den verkstad du vill boka tid hos , så hjälper vi er!

Detta ingår med bilservice

Det som ingår i en service varierar med bilmodell och vilken service det är som ska göras. Vi följer alltid biltillverkarens rekommendationer och servicescheman.

  • Ett års fri assistansförsäkring
  • Alltid bibehållen nybilsgaranti
  • Tre års funktionsgaranti på reservdelar
  • Alltid en stämpel i serviceboken

Verkstadsgruppen

Våra varumärken

Urval av märken som vi jobbar med.

icon-2

Bilverkstad

Vår bilverkstad utmärker sig genom expertis, effektivitet och omtanke – där varje reparation och service återspeglar vår passion för överlägsen kundnöjdhet och bilens långsiktiga prestanda.

icon-4

Däckverkstad

Vår däckverkstad sticker ut med toppmoderna lösningar och branschledande expertis. För en sömlös och säker körupplevelse, välj oss – din partner för däckservice av högsta kvalitet.

icon-5

Hjulinställning

Optimal prestanda från hjul till styrning. Vår hjulinställningsservice balanserar precision och säkerhet för en smidig körupplevelse. Välj oss för perfekt hjuljustering och en väg mot överlägsen körkontroll.

icon-3

Garantier

Vår garanti är din trygghet. Vi står bakom varje reparation och service med en täckande garanti, vilket ger dig lugn och förtroende. Välj oss för bekymmersfri fordonsvård med långvarig försäkran.

Våra varumärken

En del av Verkstadsgruppen

Verkstäder

Boka tid

Vi strävar alltid efter korta väntetider.