Skip to main content

Hjulinställning Uppsala

Hjulinställning

Är din bil i behov av hjulinställning? Boka din Hjulinställning i Uppsala idag & låt oss på Verkstadsgruppen hantera dina däck med expertis & snabb service.

Hjulinställning Uppsala

Hjulinställning är en process som innebär att man justerar vinklarna på bilens hjul så att de är i linje med varandra och med bilens riktning. Detta gör att bilen kör rakt och jämnt, samt att däcken slits jämnt och håller längre. Hjulinställning är också viktigt för bilens säkerhet, komfort och bränsleförbrukning.

När behöver du göra en hjulinställning?

  • När bilen drar snett när du kör rakt fram
  • När bilen drar åt antingen vänster eller höger
  • Om du bytt ut delar i styrningen på verkstad
  • När däcken slits onormalt
  • Om du vet att du kört på en trottoarkant eller ner i ett djupt hål

Verkstadsgruppen

Våra varumärken

Urval av märken som vi jobbar med.

icon-2

Bilverkstad

Vår bilverkstad utmärker sig genom expertis, effektivitet och omtanke – där varje reparation och service återspeglar vår passion för överlägsen kundnöjdhet och bilens långsiktiga prestanda.

icon-4

Däckverkstad

Vår däckverkstad sticker ut med toppmoderna lösningar och branschledande expertis. För en sömlös och säker körupplevelse, välj oss – din partner för däckservice av högsta kvalitet.

icon-5

Hjulinställning

Optimal prestanda från hjul till styrning. Vår hjulinställningsservice balanserar precision och säkerhet för en smidig körupplevelse. Välj oss för perfekt hjuljustering och en väg mot överlägsen körkontroll.

icon-3

Garantier

Vår garanti är din trygghet. Vi står bakom varje reparation och service med en täckande garanti, vilket ger dig lugn och förtroende. Välj oss för bekymmersfri fordonsvård med långvarig försäkran.

Våra varumärken

En del av Verkstadsgruppen

Verkstäder

Boka tid

Vi strävar alltid efter korta väntetider.