Skip to main content

Däckhotell Uppsala och Knivsta

Däckförvaring åt era hjul

Säkert Däckhotell i Uppsala och Knivsta hos Verkstadsgruppen. Vi tar hand om dina däck så att du kan fokusera på vägen. Boka din tid idag!

Däckhotell Uppsala och Knivsta

Vi lagrar, byter och tvättar dom åt er till nästa gång det är dags. Under tiden ligger allt försäkrat och självklart håller vi koll på slitaget på era däck och kontaktar er i god tid om det skulle behövas nya däck.

Detta ingår med däckhotell

När du har plats på vårat däckhotell får du alltid en genomgång utav däcken vid varje säsong ,en kontroll där vi går igenom mönsterdjup , däcktryck och fälgar för din säkerhet. Vid varje skifte tvättas däcken innan dom läggs på förvaring.

Skulle det vara så att vi anser att det är dags att byta ut däcken kontaktar vi er i god tid innan det är dags att byta däck så att det är klart när du bokar din tid hos oss.

  • Kontroll av däck på fälgar innan förvaring
  • Tvätt av däck och fälg innan förvaring
  • Smidig montering när det är dags för däckskifte

Verkstadsgruppen

Våra varumärken

Urval av märken som vi jobbar med.

icon-2

Bilverkstad

Vår bilverkstad utmärker sig genom expertis, effektivitet och omtanke – där varje reparation och service återspeglar vår passion för överlägsen kundnöjdhet och bilens långsiktiga prestanda.

icon-4

Däckverkstad

Vår däckverkstad sticker ut med toppmoderna lösningar och branschledande expertis. För en sömlös och säker körupplevelse, välj oss – din partner för däckservice av högsta kvalitet.

icon-5

Hjulinställning

Optimal prestanda från hjul till styrning. Vår hjulinställningsservice balanserar precision och säkerhet för en smidig körupplevelse. Välj oss för perfekt hjuljustering och en väg mot överlägsen körkontroll.

icon-3

Garantier

Vår garanti är din trygghet. Vi står bakom varje reparation och service med en täckande garanti, vilket ger dig lugn och förtroende. Välj oss för bekymmersfri fordonsvård med långvarig försäkran.

Våra varumärken

En del av Verkstadsgruppen

Verkstäder

Boka tid

Vi strävar alltid efter korta väntetider.