Skip to main content

Nelins däck

Nelins däck & Allservice är företaget som startade våran verkstadsresa och är början till Verkstadsgruppen. Vår allra första verkstad som vi startade 2009 , belägen i Knivsta strax utanför Uppsala. Här har vi i nybyggda lokaler bilverkstad , däckverkstad och ca 1000 platser på vårat däckhotell.

Nelins däck

Mejselgatan 61
741 71 Knivsta

Tel 018515172

Öppettider
7:30-17:00 Måndag till Torsdag.
7:30-15:00 Fredagar

Lunchstängt 12:00-13:00

Varför bör du välja Nelins däck?

Nelins däck & allservice säkerställer att din bil alltid är i toppskick.

Nelins har många års erfarenhet av många olika bilmärken. Våra mekaniker har kunskapen så du kan slappna av när du lämnar in bilen hos oss. Vi gör allt ifrån service på din bil till mindre reparationer.

Vid hjulskifte kan vi ta hand om dina däck på vårat däckhotell.

Har du frågor eller funderingar , tveka inte på att kontakta oss! Vi hjälper er!

icon-2

Bilverkstad

Vår bilverkstad utmärker sig genom expertis, effektivitet och omtanke – där varje reparation och service återspeglar vår passion för överlägsen kundnöjdhet och bilens långsiktiga prestanda.

icon-4

Däckverkstad

Vår däckverkstad sticker ut med toppmoderna lösningar och branschledande expertis. För en sömlös och säker körupplevelse, välj oss – din partner för däckservice av högsta kvalitet.

icon-5

Hjulinställning

Optimal prestanda från hjul till styrning. Vår hjulinställningsservice balanserar precision och säkerhet för en smidig körupplevelse. Välj oss för perfekt hjuljustering och en väg mot överlägsen körkontroll.

icon-3

Garantier

Vår garanti är din trygghet. Vi står bakom varje reparation och service med en täckande garanti, vilket ger dig lugn och förtroende. Välj oss för bekymmersfri fordonsvård med långvarig försäkran.

Verkstadsgruppen

Våra varumärken

Urval av märken som vi jobbar med.

Våra varumärken

En del av Verkstadsgruppen

Verkstäder

Boka tid

Vi strävar alltid efter korta väntetider.