Skip to main content

Däckförsäljning Uppsala och Knivsta

Är du i behov av nya däck?

Utforska vårt däckutbud i Uppsala och Knivsta hos Verkstadsgruppen. Vi tar hand om dina däck så att du kan fokusera på vägen. Boka din tid idag!

Däckförsäljning Uppsala och Knivsta

Vi säljer inte alla fabrikat som finns men har ett mycket stort utbud av personbilsdäck med kända varumärken som Michelin, Continental, Goodyear, BF Goodrich, Falken m.fl.

Självklart har vi även lågprisalternativ som t.Tigar och Semperit. Vi säljer även regummerade däck av Elite regummering.

Vi förstår att det ibland som kund kan vara svårt att välja. Kontakta gärna oss så kan vi tillsammans leta fram vad som passar dig bäst.

Fälgar

Vi har Special fälgar som leverantör för fälgar, kontakta oss för mer info angående fälgar. Har vi inte däcken eller fälgarna hemma så får vi hem dom inom ett par dagar (undantag kan förekomma).

Verkstadsgruppen

Våra varumärken

Urval av märken som vi jobbar med.

icon-2

Bilverkstad

Vår bilverkstad utmärker sig genom expertis, effektivitet och omtanke – där varje reparation och service återspeglar vår passion för överlägsen kundnöjdhet och bilens långsiktiga prestanda.

icon-4

Däckverkstad

Vår däckverkstad sticker ut med toppmoderna lösningar och branschledande expertis. För en sömlös och säker körupplevelse, välj oss – din partner för däckservice av högsta kvalitet.

icon-5

Hjulinställning

Optimal prestanda från hjul till styrning. Vår hjulinställningsservice balanserar precision och säkerhet för en smidig körupplevelse. Välj oss för perfekt hjuljustering och en väg mot överlägsen körkontroll.

icon-3

Garantier

Vår garanti är din trygghet. Vi står bakom varje reparation och service med en täckande garanti, vilket ger dig lugn och förtroende. Välj oss för bekymmersfri fordonsvård med långvarig försäkran.

Våra varumärken

En del av Verkstadsgruppen

Verkstäder

Boka tid

Vi strävar alltid efter korta väntetider.