Skip to main content

Däckverkstad Uppsala

Däckverkstad

Behöver dina däck en kontroll? Boka tid hos din Däckverkstad i Uppsala idag & låt oss på Verkstadsgruppen behandla dina däck med expertis & snabb service.

Verkstadsgruppen

Däckverkstad i Uppsala & Knivsta

Optimal däckservice i Uppsala & Knivsta. Vår specialiserade däckverkstad erbjuder expertis inom däckhantering, hjulinställningar och däckhotell. Med fokus på säkerhet och prestanda ser vi till att dina däck är i toppskick, oavsett väderförhållanden. Välj oss för en smidig och trygg körupplevelse i Uppsala och Knivsta.

Boka hjulinställning i vår däckverkstad

Optimera din körupplevelse genom att boka hjulinställning i vår däckverkstad. Våra experter säkerställer precision och balans, vilket ger ökad stabilitet och längre livslängd för dina däck. Boka nu och låt oss ta hand om din bil med noggrannhet och skicklighet.

Verkstadsgruppen

Våra varumärken

Urval av märken som vi jobbar med.

icon-2

Bilverkstad

Vår bilverkstad utmärker sig genom expertis, effektivitet och omtanke – där varje reparation och service återspeglar vår passion för överlägsen kundnöjdhet och bilens långsiktiga prestanda.

icon-4

Däckverkstad

Vår däckverkstad sticker ut med toppmoderna lösningar och branschledande expertis. För en sömlös och säker körupplevelse, välj oss – din partner för däckservice av högsta kvalitet.

icon-5

Hjulinställning

Optimal prestanda från hjul till styrning. Vår hjulinställningsservice balanserar precision och säkerhet för en smidig körupplevelse. Välj oss för perfekt hjuljustering och en väg mot överlägsen körkontroll.

icon-3

Garantier

Vår garanti är din trygghet. Vi står bakom varje reparation och service med en täckande garanti, vilket ger dig lugn och förtroende. Välj oss för bekymmersfri fordonsvård med långvarig försäkran.

Här finns Verkstads­gruppen

Hitta till din närmsta verkstad.

Våra varumärken

En del av Verkstadsgruppen

Verkstäder

Boka tid

Vi strävar alltid efter korta väntetider.